recept: Rántott leves, Kifőzde
Rántott leves
(köménymagos leves)
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

4 dkg zsír,
só, liszt,
kenyér, köménymag


Forró zsíron folyamatos keverés mellett barnára pirítjuk a lisztet, felöntjük 1 liter hideg vízzel és felforraljuk. Teszünk bele fél mokkáskanálnyi egész köményt, megsózzuk és főzzük még 4-5 percig.
Pirított kenyérkockával tálalhatjuk.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.


Kapcsolódó anyagok: kenyérkocka

Forrás: Gyerekkorom hóvégi levese volt - éhes embernek finom ez is.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.08.10. Utoljára frissítve: 2008.08.08.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 14:03:14 - 1.59)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez